Fotoudstilling

09.-30.09.2009

Flensborg Bibliotek
Norderstraße 59
24939 Flensburg
Tyskland

Fotografier fra bogen om fotografen Viggo Rivad og fra Cuba.

ÅBNING
sep
08
19:00

Forfatter og fotograf Carlo Pedersen har fra 2005 til 2008 foreviget fotografen Vigo Rivad i sort-hvid i hjemmet, på arbejdet, på udstillinger, med sine bekendte, bl.a. Anker Jørgensen ,Peder Lund Madsen, Suste Bonnén, med familien og på en fotorejse til Cuba.

Disse fotografier er samlet i bogen ’Fotografen Viggo Rivad’, der i sort/hvide fotos giver et ærligt og nuanceret portræt af én af Danmarks største fotografer. I bogen er Viggo Rivad på den for ham uvante side af linsen og det giver et spændende indblik i fotografens arbejde.

Carlo Pedersen har med afsæt i sin bog udvalgt fotografier, der er blevet til en udstilling om Viggo Rivad. Udstillingen viser også fotografier fra Cuba.

Carlo Pedersen holder kl. 19 et billedforedrag "En fotobiografi bliver til" og" Det Cubanske folk" og derefter åbnes udstillingen. Biblioteket er vært ved et lille traktement.

Udstillingen kan ses til og med d. 30. september mandag – fredag kl. 9-19 og lørdag kl. 9-14.

Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Sydslesvig danske Kunstforening, Nordisk Informationskontor og Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.