>STORIES<

07.09. - 19.10.2013

Flensborg Bibliotek
Norderstraße 59
24939 Flensburg
Tyskland

Fire kunstnere mødes under temaet >STORIES<.

ÅBNING
sep
07
15:00

I den grundlæggende tilgang har de alle en tendens til minimalistiske udtryksformer uden fortællende poesi. Hver gæst må så opfinde sin egen historie – kunstnerne hjælper kun på vej.

Nina Brauhauser viser i sine fotografiske værker modsigende indhold. Oprindeligt flade iscenesættelser udvikler sig til overvejende monokrome rumlige strukturer med skulpturelt udseende. Det har fået betegnelsen fotografiske tableaus.

Kontrasten står i forgrunden på CP Mary Huls‘ skulpturelle arbejde – det ses i samspillet mellem hårde og bløde materialer, i sammenstødet af ikke-farverne sort-hvid og i et overfladedesign med spændinger mellem det ru og polerede.

Hjemmet som metafor for et privat rum danner rammen om mange af Christina Bredahl Duelunds værker. Generelt præsenterer hun sine installationer i et minimalistisk formsprog med formelle æstetiske overvejelser, hvor udtrykket kan betegnes som poetisk.

Sergei Sviatschenko er i lige omfang en uortodoks billedskaber og et stilikon i Danmark. Han er for tiden en af de mest indflydelsesrige collagekunstnere. Hans collager - og fotoreproduktioner af samme - bliver iscenesat med meget forskellige materialer. Foran en monokrom baggrund dukker udskårne politiske eller historiske motiver op i en ny kontekst.

Åbningen finder sted den 7. september 2013 kl. 15.00 på Flensborg Bibliotek.

Musik: Jazzy Side.

Udstillingen varer fra den 7. september - 19. oktober 2013 og der er åbent i bibliotekets åbningstid.

Stories
Kunst der bevæger Hans Christian Davidsen 07/09/2013
BilagStørrelse
PDF ikon stories.pdf942.71 KB