udstillinger i Sydslesvig Flensborg

Kunstnergruppen PLAN C

ÅBNING 2023-04-27
17:00
28.04.2023 -
26.05.2023
Flensborg Bibliotek, Norderstraße 59
Kunstnergruppen PLAN C - er fem kunstnere fra det midtjyske: Helga Bønsvig, Pia Möller-Light, Søren Romby, Luise Faurholt og Mariane Lyngsø.

PLAN C’s manifest:

Vores væren i verden er en kompliceret sag. Uanset hvor, hvornår og under hvor snævre rammer man er født, kan man sætte sig et mål, og uanset hvor begrænset man er af materielle og historiske betingelser, har man en handlemulighed. Man handler, når man har et mål. Man flytter sig, og man nærmer sig det filosoffen Jean-Paul Sartre kalder mulighedsfeltet.

Det er her PLAN C arbejder. I mulighedsfeltet giver det mening at foretage æstetiske operationer på trods af kunstens tilsyneladende nyttesløse formål.

Vi er hele tiden i dialog med begreberne, om vores forskellighed og vores eksperimentelle udtryk, både i analysen og i fortolkningen, og i dialog om, hvordan vi kan sprænge vores individuelle ”felter”. Denne dialog, sammensætninger og modsætninger, er en værdi for os. Vi afprøver ideer, teknikker og eksperimenterer i en lang proces, der aldrig hører op. Hvor begrebet eksistentiel er omdrejningspunktet.